Mutyimondó

Újabb érdekes magánrepülőgépet találtunk, és térképre tettük a trianoni menekültek vándorlását

Kiderítettük, hogy a Valton egyik tulajdonosáé az a magángép, amelyet Kövér László és Rogán Antal is használt már. Interaktív térképekre tettük, hogy honnan hová menekültek a magyarok Trianon után. Pert nyertünk a felcsúti focialapítvány ellen, összeszámoltuk a kormányközeli médiacégek adósságait, tudósítottunk a MTA feldarabolása elleni tüntetésről, és a korrupt cseh miniszterelnök elleni prágai demonstrációról is.

A Matolcsy család házibankja finanszírozta, Rogán Antal is használta Bessenyei magánrepülőgépét

A közepes méretű business jetek kategóriájába tartozó magángép a HUN-JET Kft. tulajdona, mely a Fidesz kedvenc őrző-védő cégének titulált Valton-Sec Kft. és Bessenyei István érdekeltsége. A gép üzembentartója a Rogán Antal elhíresült helikopterútját és Kövér László Rómába reptetését is lebonyolító FLY-COOP Kft.

Interaktív térkép: nézze meg, honnan és hova menekültek Trianon után a magyarok

Nemrég tették közzé Dékány István történész Trianoni árvák című könyvéhez összegyűjtött adatbázist kereshető formában a trianoni tragédia után elmenekült vagy kitoloncolt magyarokról. Mi most egy interaktív térképen megmutatjuk, hogy ezek az emberek honnan, és hova menekültek.

A héten emellett:

További cikkeink:

Megosztás