szolgálati közlemény

Szombaton Átlátszó támogató buli lesz az Aurórában – adj 1 százalékot a független sajtónak!

Lesz közönségtalálkozó a tavalyi évünkről szóló beszámolókkal, fellép a Diabolus in Musica és a The Kula Band, levetítjük az Egy nő fogságban című díjnyertes dokumentumfilmet. A helyszínen adományt gyűjtünk és az szja 1 százalékodat is felajánlhatod az Átlátszónak.

Átlátszó támogató buli – adj 1 százalékot a független sajtónak!

Dance event in Budapest, Hungary by atlatszo.hu and 3 others on Saturday, April 27 2019 with 547 people interested and 73 people going.

A TÁMOGATÓ BULI PROGRAMJA

18.00 – 19.00 Közönségtalálkozó átlátszósokkal, beszámolók a tavalyi évről

19.00 – 20.30 Filmvetítés: EGY NŐ FOGSÁGBAN, magyar dokumentumfilm, 2017

Az 52 éves Maris tíz éve szolgál fizetés nélkül egy magyar családot. Szállásért és ételért cserébe napi 20 órát dolgozik. Tuza-Ritter Bernadett felkavaró alkotása az első magyar egészestés dokumentumfilm, mely bekerült a Sundance Filmfesztivál versenyprogramjába. A Magyar Filmkritikusok a legjobb dokumentumfilmnek járó díjjal ismerték el.

21.00 ÁLHÍRVADÁSZ kvízjáték

22.00 – 03.00 Koncertek, DJ

DIABOLUS IN MUSICA – az Ørdøg akusztikus vadhajtása. Ørdøg-dalok és más dalok, olyanok, amiket máskor nem így játszunk, és olyanok, amiket máskor nem játszunk sehogy.

THE KULA BAND – A jól ismert repertoár árnyékában felcsillan egy-két új szerzemény a hungarobeat műfajának képviselőitől.

DANCE MIGRANTS – A Dance Migrants az átlátszós Bátorfy Attila és Márton ritkán fellépő alkalmi párosa. Elsősorban afrikai eredetű tánczenét, discót és funkot játszanak. Erre a bulira egy speciális átlátszós szettel készülnek.

►► FONTOS ◄◄

22:00-kor az Auróra pultja bezár. A ház nyitva marad hajnalig, alkoholt és más egyebet azonban már nem tudtok venni. Tehát vagy tárazzatok be a pultban 10 előtt, vagy hozzatok magatokkal dolgokat!

22:00 után az ajánlott belépő adomány az Aurórának a házba 1500 Ft. Nagyobb vagy egyenlő 1500 Ft adományért két welcome drinket adunk ajándékba!

Az Átlátszónak a benti átlátszós adománypultban tudok majd adományozni.

Kormánypropaganda helyett hatalomellenőrző újságírás – adj 1 százalékot a független sajtónak!

Évente mintegy 10 milliárd forintról nem rendelkeznek az adózók. Ne hagyd bent az 1 százalékot, inkább add oda az Átlátszónet Alapítványnak (adószám: 18516641-1-42), és mi kiderítjük, hogy mire költik a többi 99-et. Amikor az Átlátszónak adod az szja 1%-odat, akkor a hatalomellenőrző újságírásba fektetsz be, ami a demokrácia és a közélet tisztaságának egyik utolsó megmaradt őre.

Megosztás